PU Eristeteollisuus ry Asta Rakentaja -messuilla 14. – 16.2.2014

13.2.2014

asta_gif

Asta Rakentaja -messutapahtuma tarjoaa tulevana viikonloppuna tuoretta tietoa, uusimmat tuotteet ja paljon tietoa rakentamisen ja remontoinnin palveluista. Rakentamisen ja remontoinnin ykkösmessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14. – 16.2.2014. PU Eristeteollisuus ry on paikalla messuosastolla A619. Samalta messuosastolta löytyy myös ruiskutettava polyuretaanieriste Ekospray.

Rakentamisen ammattilaisten kannalta mielenkiintoisinta messuohjelmaa on Kehittyvä rakentaminen 2014 -seminaari. Seminaarissa esitellään ajankohtaisinta tietoa, työkaluja ja tutkimustuloksia rakentamisen laadun ja tuottavuuden parantamiseksi.

asta_työnäytös
Myös työnäytökset kiinnostavat messuvieraita. Yllä kuva viime vuoden messuilta.

Rakennusliikkeissä, suunnittelutoimistoissa, tilaajina ja viranomaisina työskenteleville rakennusalan ammattilaisille myös messujen avauspäivän A-hallin ohjelmalavalla on paljon mielenkiintoista kuultavaa. Messuohjelmasta voi erityisesti nostaa Kimmo Siivosen esitelmän Ekospraystä korjausrakentamisessa klo 12 – 12.30.

Viime vuonna Asta Rakentaja -messuille riitti kävijöitä kaikkiaan 18 826.

asta_harjakainen

Messuja valvoi viime vuonna valvova rakennusmestari Timo Harjakainen. Tänä vuonna nk. julkkisvieraita ovat ainakin Doodsonit.

vtt-raportti VTT:n raportti ruiskutettavan PU-eristeen Ekospray paloturvallinen käyttö kerrostalojen julkisivuissa