Eristelevyt

Kerrostalon eristys Ekosprayllä

PU-eristelevyillä tarkoitetaan kevyesti pinnoitettuja tai ilman pinnoitetta olevia eristelevyjä. Pinnoitteena on yleensä ohuehko paperi tai paperi/muovi/alumiini-laminaatti.

PU-eristelevyjä käyttämällä päästään helposti ja nopeasti hyvin energiatehokkaisiin ratkaisuihin lähes tavanomaisen rakennuksen hinnalla. Matala- ja passiivirakentamisen vaatimat lämmöneristävyydet saavutetaan levyeristeillä hyvin helposti ilman monimutkaisia ja kalliita rakenteita.

Eristelevyt soveltuvat erinomaisesti vanhojen rakennusten lisäeristämiseen. Lisäeristys voidaan tehdä rakennuksen sisäpuolelle ilman julkisivujen uusimisia. Myös ullakon lämmöneristäminen käy kätevästi PU-eristelevyllä.

PU-eristelevyjen asentaminen onnistuu ohjeiden avulla jokaiselta. Aiempaa kokemusta rakentamisesta ei tarvita.

Umpisoluisen polyuretaanin vesihöyrynvastus on korkea, joten se toimii samalla myös höyrysulkuna. Jotkut pinnoitteet tekevät tuotteesta ”absoluuttisen” höyry- ja ilmasulun.

PU-eristelevy

www.eristeet.fi

 

  • Ekospray korjausrakentamisessa

  • Vapaa lohko

    Termater Oy pinnoittamattomat PU-eristeet Pinnoittamaton polyuretaanilevy Termater Oy pinnoitetut PU-eristeet Pinnoitetut polyuretaanilevyt   Polyuretaanilevyt www.eristeet.fi

    Itsekantavat CLT ja kertopuuelementit valmiiksi eristettynä tilaelementtinä, erillistalo ja hallirakentamiseen Itsekantavat CLT ja kertopuuelementit valmiiksi eristettynä tilaelementtinä, erillistalo ja hallirakentamiseen