Rakennuselementit

Kerrostalon eristys Ekosprayllä

PU-rakennuselementit sopivat esimerkiksi kattoihin, seiniin, sokkelirakenteisiin, hallien ja teolli-suusrakennusten tukirakenteisiin sekä jäähdytys- ja kylmävarastointitiloihin.

Kylmävarastot, pakastamot, jäähallirakennukset ja yleensä tilat, joissa rakenteen kosteuden kestolle asetetaan eristyskyvyn lisäksi paljon painoarvoa, ovat hyviä PU-elementtikohteita.

Kevyitä elementtejä on helppo käsitellä ja ne voidaan asentaa kaikissa sääolosuhteissa. Valmis-tuksen ja asennuksen aikana elementit ovat usein alttiina kosteudelle. PU-eristeelle tästä ei ole haittaa. Markkinoiden tehokkain eriste säästää tilaa ja tuo samalla säästöjä myös elementtien kuljetuskustannuksiin.

Elementin pinta voi olla esim. teräsohutlevyä tai betonia. Metallipintaiset sandwich-elementit tehdään seinäelementiksi pysty- tai vaaka-asennukseen, mukana on ulko- ja sisäpinnoite ja välissä PU-eriste. Kattoelementeissä käytetään samaa tekniikkaa, mutta itsekantavuus saadaan aikaan isommalla pellin profiloinnilla.

PU-rakennuselementtejä tehdään myös puu- tai peltirankaan, jolloin kantavuus tulee pääosin rangasta. Tällaisia rakennuselementtejä käytetään ylä-, väli- ja alapohjissa sekä seinissä.

Polyuretaani kattoelementti, TermaterPolyuretaani sandwich-elementti, Hermetel

Polyuretaani lattiaelementti, Termater

 

 

 • Ekospray korjausrakentamisessa

 • Vapaa lohko

   

   

   

  Termater rakennuselementit

   

   

   

   

  term-elementit-kansi

   

   

  .

   

  Pisari polyuretaani autotallinovi

  Pisari Oy, PU-eristeinen autotallin ovi

   

  Itsekantavat CLT ja kertopuuelementit valmiiksi eristettynä tilaelementtinä, erillistalo ja hallirakentamiseen
  Itsekantavat CLT ja kertopuuelementit valmiiksi eristettynä tilaelementtinä, erillistalo ja hallirakentamiseen